W naszej ofercie znajdują się zamrażarki szokowe do wyposażenia lokali gastronomicznych, firm cateringowych itp.
Gwarantujemy wysoką jakość tych urządzeń. Zaawansowane zamrażarki szokowe , przeznaczone są do szybkiego schładzania i zamrażania potraw, zaraz po ich przygotowaniu.
Tradycyjne schładzanie trwa minimum kilka godzin, a przygotowując potrawy czas schładzania należy skrócić do minimum. Dzięki raptownemu zamrażaniu produktu faza tworzenia się ognisk bakterii w produkcie jest minimalizowana. Dzięki temu można przechowywać żywność przez dłuższy czas, nie tracąc walorów smakowych i jakości. Użycie schładzarek szokowych pozwala także na zachowanie koloru i zapachu dań. Wszystkie powyższe atuty, sprawiają, że zamrażarka szokowa może być jedną z Twoich najlepszych inwestycji w kuchni.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.