Stekery


Stekery to maszynki do rozbijania i rozdrabniania mięsa, umożliwiają przygotowanie wielu porcji na steki i kotlety w dużo krótszym czasie niż tradycyjną metodą. Często wykorzystywane są w punktach gastronomicznych jak kuchnie, bary, czy w sklepach spożywczych, gdzie istnieje możliwość rozbicia mięsa na życzenie klienta. W wyniku ich użycia struktura mięsa staje się luźniejsza, łatwiej pochłania smaki i aromaty przypraw. Mięso zachowuje swoje walory smakowe, jest delikatniejsze i miękkie. Stekery ułatwią pracę obsługi lokalów gastronomicznych, zwiększając ich wydajność.

Produkty dodane do listy życzeń
Produkt dodano do porównania

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.