News

Krajalnica do sera – ważne cechy
41 wyświetlenia

Ser żółty jest bardzo specyficznym i trudnym produktem do cięcia i porcjowania. Krajalnice do cięcia serów żółtych charakteryzują się specjalnym wykonaniem, które ułatwia cięcie tego produktu. Jednak przy wyborze konkretnego modelu, klienci często zastanawiają się na co zwrócić uwagę przy zakupie krajalnicy?

Krajalnica do wędlin – jaką wybrać?
34 wyświetlenia

Krajalnica profesjonalna , to nieodzowny element wyposażenia sklepu mięsnego, sklepów spożywczych, gastronomii, oraz firm cateringowych Jej zadaniem jest szybkie i wygodne krojenie wędlin, mięsa – na odpowiedniej grubości, równe plastry. Kompletując sprzęty do tego typu obiektów, powinniśmy pamiętać o tym, aby wyróżniały się one solidnością i wytrzymałością.

W naszej ofercie znajduje się szeroki wybór produktów, które cieszą się uznaniem i zaufaniem klientów, którzy do nas wracają i polecają. profesjonalnych urządzeń i pragną dokonać zadowalającego zakupu. Jak zatem wybrać najodpowiedniejszy model ? Wystarczy wziąć pod uwagę kilka czynników, by zakupiona ostatecznie krajalnica spełniła wszelkie oczekiwania niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania danego obiektu gastronomicznego.